Athena Senior

Reflektera tillsammans med andra om livets mening.
Hitta din inre plats av kärlek, visdom och sanning.
Varmt välkommen!

Hillesgårdens paviljong med Buddha-figur

Varför Athena?

Athena var vishetens och krigets gudinna i den grekiska mytologin. Enligt myten står hon även för sanningen om människans verkliga natur. Hon symboliserar viljan och förmågan att skapa mer kärlek och visdom i sitt liv. Ett av hennes attribut är ugglan.

Tankar om innehållet - Karl-Erik Edris

Athena Senior handlar om att se på sitt liv och hitta en plats i sitt inre där allt blir förstått, accepterat och försonat.

Athena Senior

Tre reflektionsdagar där vi tittar på hur livet blev, och hur vi kan glädjas och försonas med hur våra liv har gestaltat sig. Temat är att lära sig att åldras så att den inre kärleksfullheten skiner igenom.

Dagarna och kvällarna kommer att innehålla föreläsningar, meditation och tid för samtal om livsfrågor, samt olika kreativa övningar kring identitet och livsval.

När?

På grund av restriktionerna i samband med Covid19-pandemin har vi skjutit upp att genomföra Athena Senior. Så snart datum är klart kommer vi att publicera det här!

Var?

Hillesgården, som ligger mellan Klippan och Ängelholm i Skåne. Du bor i vårt trivsamma gästhem och vi äter alla måltider tillsammans.

Vem?

Athena Senior är tänkt för dig som är 60+ i ålder.

Vad kostar det?

Athena Senior kostar 4 750 kronor, inklusive logi och alla måltider. Om ni är två personer som anmäler er tillsammans får ni 10 procent rabatt. Skriv i så fall namnet på den du anmäler dig tillsammans med i kommentarsrutan i anmälningsformuläret nedan.

Tre ledare

Karl-Erik Edris, författare och föredragshållare, kommer att hålla i föreläsningar och meditationer. Dessutom leds Athena Senior av bland andra Fredrik Lidman.

Karl-Erik Edris
Fredrik Lidman

Mer information

Har du frågor, kontakta Fredrik Lidman på fredrik@hilarionakademin.se eller 070-378 12 91.

"Som fyllda 70 vill jag möta kunskap som kan inspirera och hjälpa mig att se på mig själv och mitt liv i en gyllene backspegel."

"Det är härligt att bli glädjelätt av glitterminnen."

"Fantastiskt med förståelse, förlåtelse och förändring."

Stiftelsen Hilarionakademin

070-797 24 93
kontakt@hilarionakademin.se
Hillesgården 4452
264 94 Klippan